Suradnje


Uspješno surađujemo s agencijama za nekretnine na području energetskog certificiranja, legalizacije, etažiranja, projektiranja i savjetovanja klijenata o mogućnostima izgradnje i rekonstrukcije njihovih nekretnina.

 

Svi u Orbitu volimo raditi s Anom, jer je pravi profesionalac: pouzdana i točna, a k tome uvijek ugodna i nasmijana. Certificiranje, legalizacija i sve drugo što, onako na prvu, tako strašno zvuči, Ana rješava nevjerojatnom lakoćom ... jednom riječju, raditi s Anagramom je pravi gušt!

 

 

Na pitanje što mislimo o Ani i njenom Projekt Anagramu, naše dojmove najbolje oslikava kratka formula: profesionalno + pouzdano = preporuka!!!

 

 

Na Anu se uvijek može računati za dobar savjet i pouzdano mišljenje u vezi tumačenja prostornih planova, građevinskog zakonodavstva, uputa za etažiranje i ostalih dilema klijenata.

 

 

Nama kao posrednicima je veoma važno imati pouzdane suradnike koji kvalitetno i u kratkom roku naprave posao za naše klijente. Suradnjom sa Anom smo jako zadovoljni jer naši prodavatelji i najmodavci izradu energetskog certifikata nikada ne čekaju duže od 2 dana, što je izuzetno važno kako bi se ispoštovali tokovi u procesu realizacije prodaje ili najma.